2021-01-13 10:58:43• hírek • Bede Emőke / Libertatea

Alkoholszondával ellenőrizné a hivatal alkalmazottait egy Temes megyei polgármester

Forrás: Laurențiu Tîrziu Facebook-oldala.
Forrás: Laurențiu Tîrziu Facebook-oldala.

A Temes megyei Belence polgármestere, Laurențiu Tîrziu szerint a hivatal néhány alkalmazottja előszeretettel üti el a munkaidőt azzal, hogy átruccan a közeli bárba, majd onnan ittasan tér vissza a napi teendőkhöz. Két beosztottat, köztük egy sofőrt már írásbeli figyelmeztetésben részesített a folyamatos italozás miatt, ám most úgy döntött, vásárol egy alkoholszondát is – tudósít a Libertatea.

Az elöljáró a lap megkeresésére elmesélte, hogy ez nem új keletű probléma, már a polgármesterré választása előtt is tudott róla, és sajnos az elmúlt időszakban két alkalmazottat is írásbeli figyelmeztetésben kellett részesítenie, mert ittasan jelentek meg a munkahelyükön. A sorozatos esetek után végül megszületett a döntés, mely szerint vásárolnak egy alkoholszondát, mellyel azonnal kideríthető, betért-e valaki a kocsmába egy italra.


A nyomtatóval is ellátott készüléket az elektronikus közbeszerzési rendszeren keresztül vásárolták 2.973 lejért, s a csomag vélhetően már a szerdai nap folyamán megérkezik a hivatalba. Az elöljáró szerint sajnálatos, hogy idáig jutottak, viszont a helyzet mielőbbi megoldása érdekében komolyabb fellépésre van szükség, így az alkoholszondát minden egyes alkalommal használni fogják, ha úgy ítélik meg, hogy valaki kellő alapot szolgáltatott ehhez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: